INNER VIBRATIONS. KSENIA SLOBODIAN BAND

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Презентація дебютного альбому INNER VIBRATIONS !
 
 
 
Цього весняного вечора відбудеться реліз дебютного альбому Ksenia Slobodian - “Inner Vibrations”, куди увійшли тільки авторські композиції дівчини.У склад її бенду входять вже відомі по всій Україні музиканти.
 
 
 
Виконавці:
 
Ксенія СЛОБОДЯН –рояль,  клавіші
 
Михайло ВАСИЛЕНКО - труба, флюгельгорн/Київ
 
Ігор ЛЕВЧУК - контрабас
 
Ігор ПОЖИДАЄВ – барабани
 
 
 
Ksenia Slobodian Band - авторський контемпорарі джаз проєкт молодої піаністки та композиторки з Дніпра - Ксенії Слободян. Написання музики є для неї віддушиною. В своїх творах дівчина бажає віддати данину піаністам-композиторам сучасного джазу, які є її натхненниками: Brad Mehldau, Maria Schneider, Brad Mehldau, Aaron Parks, Fred Hersch та інші. В композиціях дівчини тільки правдиві історії з життя. Вона пише про найпотаємніше та не боїться експериментувати, шукати нові звучання та комбінувати різні інструменти. Ксенія пише свої твори та аранжування для багатьох музичних складів від соло-фортепіано до джазового оркестру. В творчості для неї немає кордонів. Головне для неї - викликати у слухача справжні емоції, донести історію та доторкнутися до його душі силою музики. Метою композиторки є покращення якості музичної культури в Україні на скільки це можливо, розвивати українську та міжнародну культуру та освіту. ЇЇ ціль - щоб якнайбільше людей зі всього світу дізнались про те, що в Україні є якісна авторська музика. Адже саме митці, як ніхто ішні, мають передавати через призму свого мистецтва, те, що вони переживають.

Купить билет на INNER VIBRATIONS. KSENIA SLOBODIAN BAND можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

INNER VIBRATIONS. KSENIA SLOBODIAN BAND состоится 21 апреля 2023, 18:30, пятница в Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.