НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Автор ідеї та продюсер - Артур Дворянкін
 
Режисер, режисер монтажу - Нелля Дубовська
Сценарист - Ольга Адаменко, Нелля Дубовська
Оператор-постановник - Дмитро Перевалов 
Звукорежисер - Євген Сухомлин
Асистент режисера -  Єгор Войнов
Бекстейдж - Орест Пасічник 
Грим - Олександра Гурьянова
 
За підтримки: 
Пристоличної ОТГ, Київської області.
Дударківського ТрО.
Горомади с. Дударків
 
Фільм- портрет "Пам'яті Олександра Кожухаря" – це  історія про сучасного "героя нашого часу", яка розкриває глядачу його внутрішній світ, формування його громадянської позиції під час різних подій  життя. Це історія вкотре нагадує нам про те, що перемога залежить від кожного з нас. 
Слава кожному, хто бореться за нашу вільну Україну!
Олександр Кожухар - актор та режисер, сім’янин, проста, чесна та добра людина. Під час початку повномасштабного вторгнення проявив себе дуже рішуче та сміливо, організувавши територіальну оборону в селищі Дударків. Після відступу ворога з північних областей перейшов на службу у складі 5го окремого, штурмового батальйону. Загинув під час мінометного обстрілу під Краматорськом, закривши своїм тілом побратима, тим самим зберіг йому життя.
Проводжати героя в останній шлях прийшло все село. Священник сказав, що таке відбувається вперше.
Як Олександр став людиною, яку поважає кожний односельчанин, кожний знайомий, друг, колега та побратим? І чому саме такі люди як Олександр, є рушійною силою, завдяки яким Україна продовжує боротьбу. Саме на ці запитання, ми шукали відповіді.
   Наша команда ставить перед собою мету продовжити - виробництво документальних фільмів про людей які виборюють право України бути вільною, незалежною. Ми фіксуємо хроніку сьогодення, для майбутніх поколінь, на прикладі життя сучасних людей, які опосередковано впливають на хід історії України.

Купить билет на НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ состоится 16 февраля 2023, 18:00, четверг в Днепропетровский академический молодежный театр. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.