Зимова казка у Дніпрі

8 января 2017, 11:00, воскресенье
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Місце зустрічі: Залізничний вокзал о 11:00
 
Напередодні головного зимового свята запрошуємо у Дніпро! 
Ми познайомимо вас з традиціями святкування Нового року та Різдва в Дніпрі. Де раніше стояла головна ялинка в місті? Які традиції пов'язані з новорічними святами? Як раніше Дніпровці святкували такі свята?
Ми прогуляємося зимовим парком Шевченка, побачимо палац найвпливовішої особи Російської імперії середини XIX століття, фаворита Катерини ІІ Григорія Потьомкіна, вийдемо на найдовшу в Європі набережну. У ході екскурсії Ви дізнаєтесь, які таємниці та містичні історії приховані у минулому Дніпра.
Також, поринемо у справжню зимову казку у Льодовому палаці.
Після вистави ми відправимось на екскурсію у минуле! А саме, побуваємо в унікальному ретро-музеї «Машини часу», де представлена велика колекція автомобілів та техніка різних епох.
Та, звичайно, побуваємо на центральній ялинці області! Новорічний настрій, святкову атмосферу та безліч цікавинок гарантуємо!
 
Тайм лист поїздки
11:00-13:30 - Оглядова екскурсія містом: "Новий Рік на вулицях Дніпра";
13:30-14:40 - Новорічний балет на льоду "Русалонька" (Льодовий палац); 
15:00-15:40 - Екскурсія до музею ретро техники "Машина часу"; 
15:40-16:30 - Комплексний обід; 
16:30-18:00 - Відвідування головної ялинки міста та парку з мільйонами вогнів.

До вартості входить:
- трансфер містом
- екскурсійний супровід
- вхідні квитки до музею
- квитки на виставу
- комплексний обід
- сувенір на згадку
 
Діти до 5 років безкоштовно

Купить билет на Зимова казка у Дніпрі можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

Зимова казка у Дніпрі состоится 8 января 2017, 11:00, воскресенье в Рыба Андрей. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.