Театр GlumArt. Танцювально-циркова вистава «Гола»

29 вересня 2024, 18:00, неділя
У продажу залишилось 103 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 300 грн
Інші дати
Бронь На касу
72
години

Про подію

Театр GlumArt представляє прем’єру сезону — "ГОЛА". Справжній вибуху емоцій! "ГОЛА" — це не просто вистава, це танцювально-циркове шоу, яке перевершує найсміливіші уявлення. Захопливий сюжет занурить вас у космічну атмосферу, де кожний рух наповнений змістом, кожний акробатичний трюк викликає подив, а кожна нота живої музики бʼє прямо в серце. Вистава, яка змінить вас.

В центрі сюжету Аліса, танцівниця, яка застрягла в безкінечному колі роботи, дому, сімейних обов’язків, та раптом зустрічає одне почуття, яке змінює все. Це почуття — любов. Любов до себе, любов до Вічності. Тут або все, або нічого. Час зараз — це завжди. Але як жити після цього? Що потрібно, щоб жити лише так? "ГОЛА" — це вистава, яку ви не просто подивитеся – ви її проживете.

На вас чекають:

  • Жива музика, яка відлунює у вашій душі, створюючи незабутні емоції.
  • Поєднання оперного та рок-співу в живому виконанні, що створює неповторну звукову палітру.
  • Неймовірні світлові та звукові ефекти, що створюють атмосферу абсолютного занурення.
  • Несподівані трансформації простору, що занурюють у новий вимір.


Ця вистава створить можливість для вас відчути, як час зупиняється, як кожна секунда стає вічністю, а прості буденні речі набувають нового значення. Ви не можете пропустити цей момент! Купуйте квитки вже зараз! Тільки на сцені GlumArt. Відчуйте магію театрального світу!

Придбати квиток на Театр GlumArt. Танцювально-циркова вистава «Гола» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Театр GlumArt. Танцювально-циркова вистава «Гола» відбудеться 29 вересня 2024, 18:00, неділя в КДЦ Дніпропрес. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

27 жовтня, 18:00
Дніпро КДЦ Дніпропрес ціна: від 300 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 191

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"