Опера «Хитрий лис». Прем'єра!

У продажу залишилось 757 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 150 грн
Бронь На касу
48
годин
7+

Про подію

 
Іван Небесний, за мотивами поеми І. Франко «Лис Микита». Сучасна опера на 2 дії для сімейного перегляду. Опера «ХИТРИЙ ЛИС» - це творча колаборація двох оперних театрів – Дніпра та Львова. Ця вистава стане своєрідними містом для співпраці та наддасть можливість розширити український репертуар нашому театру.
 
Над виставою працює сумісна команда митців: автор лібрето та режисер, директор-художній керівник Львівської опери – Василь Вовкун; художник-постановник, автор сценографії, директор-художній керівник Дніпро Опери – Костянтин Пінчук; художниця костюмів – Ганна Іпатьєва (м. Київ); диригент-постановник – Сергій Горкуша.
 
«Я найбільше люблю свого “Лиса Микиту”, тому, що я його написав для своїх дітей…», – говорив про свій твір  Іван Франко. І справді, першими слухачами і читачами цього твору були власні діти письменника – Андрій, Тарас, Петро та Ганна.
 
Проте Франкова казка стала улюбленою книжкою не лише для дітей, адже «Лис Микита» – твір двоадресатний: він однаково цікавий для дітей і для дорослих. Про що опера «Хитрий Лис»? У казці головні персонажі – звірі, які борються за виживання, їхня поведінка дуже нагадує людське суспільство.
 
Звірі живуть своїм життям, займають певні посади, перебувають у родинних стосунках один із одним, ходять у гості, судяться, сваряться і миряться, плачуть і сміються, люблять і ненавидять… У цьому суспільстві панують і цінуються обман, підступ, підкуп, протекція, брехня…
 
Від низу до верху – усі пронизані й об‘єднані корупційними схемами й відносинами, тому не винятком є й Лев, який, почувши про скарб Гороха, реабілітовує Лиса і призначає державним канцлером... Поєднання режисером Василем Вовкуном непоєднуваного – “людського” зі “звірським” у подобі тварин і творить головний концептуальний гумористично-сатиричний ефект вистави.
 
Тому ця історія завжди актуальна та на часі. «В нас підмога лиш одна – це розумна голова» – саме розум і кмітливість завжди допомагають Лисові Микиті вийти переможцем із чергових неймовірних пригод.
 
         

Придбати квиток на Опера «Хитрий лис». Прем'єра! можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Опера «Хитрий лис». Прем'єра! відбудеться 11 травня 2024, 17:00, субота в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"