Живе танцювальне шоу «Танцюй зі мною, Україно»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Євген Кот запрошує до танцю в авторському концертному шоу «Танцюй зі мною, Україно»! Майстер танцювальних сенсів, топовий хореограф-постановник, переможець проекту “Танці з зірками” Євген Кот вирушає в тур Україною з власним авторським танцювальним шоу “Танцюй зі мною, Україно”. Довгоочікуваний проект, підготовка до якого тривала 4 місяці, побачать глядачі в кожній частині України.

В шоу беруть участь топові танцівники найвідоміших перфомансів України. Вперше на одній сцені з Євгеном Котом виступатиме його дружина, чотириразова чемпіонка світу з танцю на пілоні, майстер спорту з художньої та естетичної гімнастики Наталя Татарінцева.

«Танцюй зі мною, Україно» – це унікальне дійство на великій сцені, що об’єднає хореографічний сторітелінг Євгена Кота, грацію Наталі Татарінцевої та вібрацію серця кожного глядача, аби залучити щонайбільше людей танцювати заради життя. «Танцюй зі мною, Україно» – це хореографічний сторітелінг Євгена Кота, що занурить глядача в історію його життя, яку досі ніхто не чув.

На вас чекатимуть не лише високоякісні постановки, а й сенсаційні зізнання. Шоу складатиметься з трьох блоків: “Танцюй”, “Зі мною”, “Україно”, у кожному з яких глядачі відкриють для себе глибокі сенси. Особливий блок буде присвячений українським традиціям, культурі та нашій самоідентифікації.

Придбати квиток на Живе танцювальне шоу «Танцюй зі мною, Україно» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Живе танцювальне шоу «Танцюй зі мною, Україно» відбудеться 20 березня 2023, 19:00, понеділок в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.