Симфонічний концерт

Бронь На кассу
72
часа

О событии

Шановні друзі! Цього вечора запрошуємо вас на неймовірної краси та глибини симфонічний концерт. У програмі: Михайло ВЕРБИЦЬКИЙ. Симфонія; Роберт ШУМАН. Концерт для віолончелі з оркестром; Золтан КОДАІ. Dances of qalanta; Едвард ГРІГ. Симфонічні танці. Виконавці: Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії. Віолончель: Йоганна СОНТАЧЧІ, Австрія. Диригент: Грегор БЬОТТЧЕР, Німеччина. Знову звучатиме одна з симфоній Михайла Вербицького. Приємно, що виконанням симфонії диригує наш гість з Німеччини Грегор Бьоттчер.
 
Роберт Шуман. Концерт для віолончелі з оркестром. Єдиний, що вважається історично першим репертуарним концертом для віолончелі з оркестром. На жаль, композитор так і не почув за життя виконання свого твору. Причина: не знайшлося соліста, який міг би виконати концерт. Золтан Кодаі. Dances of qalanta. Танці Галанта. Цей твір було написано в 1933 році на замовлення Будапештської філармонії. Твір засновано на народних мелодіях Галанта (нині  - частина Словакії), де композитор жив кілька років.
 
Композитор писав: "В той час існував популярний циганський ансамбль". Це була перша оркестрова "звучність", яка дійшла до вух дитини. Едвард Гріг. Симфонічні танці. "Я вичерпував багату скарбницю народних пісень батьківщини, і з цього, до сьогодні не дослідженого вивчення норвезької народної душі намагався створити національне мистецтво". Ми обожнюємо, коли наші слухачі запитують: а як це в одній програмі Бах і Колодуб? Висока-висока класика - і фольклор? А так! Вся музика Світу виросла з фольклора! Що ж поробиш!
 
Про це і казав двісті років тому один видатний композитор: Створює музику народ, а ми, композитори, лише її обробляємо! Йоганна Сонтаччі  — австрійська віолончелістка, народжена в Граці. Наразі навчається в Університеті музики та виконавського мистецтва у Відні. Освіту Йоганна продовжила під керівництвом Марії Грюн, а з 2019 року розпочала офіційне навчання зі Стефаном Кропфітшем. Йоганна має різнобічну кар'єру, виступаючи як соло так і у складі різних ансамблів.
 
Вона брала участь у численних конкурсах і майстер-класах, таких як Академія Антона Рубінштейна, і багаторазово перемагала на юнацькому конкурсі "prima la musica". Нещодавно вона здобула першу премію на 6-му Міжнародному онлайн-конкурсі струнних. Оркестровий досвід Йоганни включає виступи з різними проєктними та університетськими оркестрами, такими як Zell am See Musicfestival Orchestra, Styriarte та Webern Symphonie Orchestra, де вона регулярно працює з відомими диригентами, такими як Філіпп Джордан, Андрес Ороско-Естрада та Манфред Хонек.

Купить билет на Симфонічний концерт можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

Симфонічний концерт состоится 4 октября 2024, 18:00, пятница в Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.

Другие даты тура этого исполнителя:

20 сентября, 18:00
Днепр Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана цена:
28 сентября, 18:00
Днепр Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана цена: от 200 грн
Купить билеты Осталось билетов: 215
26 октября, 17:00
Днепр Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана цена: от 150 грн
Купить билеты Осталось билетов: 220

Хотите посетить это событие?

Намекните об этом близкому человеку
Заполняйте поля и жмите "отправить"