Симфонічний концерт

У продажу залишилось 220 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 200 грн
Інші дати
Бронь На касу
72
години

Про подію

Стівен Домінік ЕЛЛЕРІ - відомий диригент з Великої Британії активно гастролює.Географія його гастролей - весь Світ. Він диригував симфонічними і оперними оркестрами в Японії, Мексиці, Перу, Польщі, Чехії, Литви, Німеччини, Австрії, Швеції, Норвегії, Данії, Франції, Швейцарії. 10 років тому Стівен заснував Польську оперу в Лондоні і кожного року презентує нову оперну виставу.
 
Минулого року Стівена було запрошено керувати міжнародним оркестром Каталонії. Стівен - мультіінструменталіст. Він грає на саксофоні і гітарі, бере участь у виступах джаз - і рок - груп. Ось така багатогранна і талановита людина приїжджає до нас! Солістка: Наталія СОКОЛЕНКО-фортепіано (Київ). Виконавці: Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії.
 
Диригент: Стівен Домінік ЕЛЛЕРІ (Лондон). У програмі: Ян СІБЕЛІУС. Симфонічна поема "Фінляндія". Едвард ГРІГ. Концерт для фортепіано з оркестром ля – мінор. Ян СІБЕЛІУС. Симфонія n.5, мі - бемоль мажор. Ян Сібеліус. Симфонічна поема "Фінляндія". Який чудовий юмор був у пана Сібеліуса! Ви тільки прочитайте і усміхніться: "Всі інші (окрім критиків) захоплюються цією композицією!"
 
А якщо серйозно - сучасники стверджували, що ця музика сприяла успіху визвольної боротьби Фінляндії проти тиранії росії більше, ніж тисячі промов і памфлетів. Едвард Гріг. Концерт для фортепіано з оркестром. Один з найромантичніших! Один з найрепертуарніших! Улюбленець публіки! Готові слухати знову і знову!
 
Одразу після появи цей твір отримав високу оцінку Ференца Ліста, який завжди був чутливим до самобутності, часто вмів першим оцінити талант багатьох великих композиторів. Ян Сібеліус. Симфонія n.5. До 50 років Сібеліус досягнув статусу національного героя своєї країни.
 
Уряд Фінляндії оголосив 50-річчя композитора (8 грудня 1915) національним святом і твір, який було замовлено композитору до цієї події, виявився однією з прекрасніших симфоній. Ця симфонія - свято життя, гімн природі. "Нібито Всемогутній Господь, - писав композитор - скинув донизу шматочки мозаїки, що прикрашає небесну підлогу, і велів мені відновити початковий візерунок".
 
Наталія СОКОЛЕНКО (фортепіано) закінчила Херсонський фаховий коледж музичного мистецтва (клас Л.Б. Кудрявцевої та О.С. Бурбас). Навчається на 3 курсі Національної музичної академії  (клас заслуженої артистки України, професорки Марії Пухлянко). Наталія є лауреатом численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Серед останніх І International online-competition of Ukrainian Piano Music UKE-PIANO (Київ); ІІ Ukrainian competition of young pianists KyivSmartPiano (м.Київ); 7th Scherzo International Piano Competition (Тель-Авів); ІІ International online-competition of Ukrainian Piano Music UKE-PIANO (Київ); IV Всеукраїнський відкритий конкурс молодих виконавців української інструментальної музики імені Германа Жуковського (Рівне); Orbetello piano competition (Орбетелло, Італія).
 
Також Наталія неодноразово брала участь у майстер-класах відомих піаністів, зокрема Юрія Кота, Бориса Блоха, Павла Поздишева, Данієля Блументаля, Марти Аргеріх (фортепіано), Янса Карло (камерний ансамбль). Сьогодні Наталія веде активну творчу діяльність, виступає на різних концертних сценах в Україні (Київ, Хмельницький, Полтава), а також за кордоном (Париж (Франція), Дікірх (Люксембург)). Брала участь  у національному проєкті "Я віртуоз" (6 сезон), де виступала у супроводі заслуженого академічного симфонічного оркестру українського радіо під орудою народного артиста України В. Шейка.

Придбати квиток на Симфонічний концерт можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Симфонічний концерт відбудеться 2 листопада 2024, 17:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

18 жовтня, 18:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 200 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 178
20 жовтня, 17:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: 300 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 3
26 жовтня, 17:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 150 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 205
9 листопада, 17:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 150 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 217
15 грудня, 17:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 200 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 220

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"