Фестиваль «Міський пікнік»

8 вересня 2024, 10:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Відзначаємо ДЕНЬ МІСТА Дніпро на фестивалі «Міський Пікнік” 6-7-8 вересня 🤩 Це буде останній фестиваль у сезоні 2024 🌎Ми пропонуємо вирушити з нами до справжнього Гастро туру з фірмовими стравами з усього світу.
 

Крім кращих представників українського стріт-фуду, у ці три дні на Вас чекають:

 
🎶🎷 Жива музика, а також сети від найкращих dj
👶👨‍👩‍👧‍👦 Найбільша дитяча зона з батутами, аквагримом, майстер-класами, конкурсами, аніматорами, пінним та паперовим шоу
🍿🎬 Протягом усього дня літній кінотеатр просто неба
🎪🎭 Квести та майстер-класи по території
 
Запрошуємо всіх, маленьких та дорослих у Бартоломео провести гарно час разом! 🤩

Придбати квиток на Фестиваль «Міський пікнік» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Фестиваль «Міський пікнік» відбудеться 8 вересня 2024, 10:00, неділя в Bartolomeo. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.