Симфонічний концерт

У продажу залишилось 214 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 200 грн
Інші дати
Бронь На касу
72
години

Про подію

Шановні друзі! Цього вечора запрошуємо вас на  емоційний концерт класичної музики! У програмі: Фрідерік ШОПЕН. Концерт для фортепіано з оркестром, n.2 фа мінор. Фелікс МЕНДЕЛЬСОН. Симфонія n.4 ля мажор "Італійська". Моріс РАВЕЛЬ. "Болеро". Виконавці: Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії. Диригент: Дмитро ЛОГВИН, народний артист України. Соліст: Максим ШАДЬКО (фортепіано), лауреат міжнародних конкурсів, Київ. Фрідерік Шопен. Концерт для фортепіано з оркестром, n.2 фа мінор. Він народився першого березня.
 
День його народження розпочинає весну! Звучання його музики - це завжди тепло, м'яке, не пекуче, лагідне сонце, молода соковита зелень і романтика юності. Зовсім юним він написав свої два фортепіанних концерти - і саме з ними поїхав підкорювати Європу. І зачарував... До сьогодні!... Фелікс Мендельсон. Симфонія n. 4 Ля мажор "Італійська". "Це Моцарт дев'ятнадцятого століття, самий світлий музичний талант, який ясніше за всіх осягає протиріччя епохи, і найкраще за всіх примиряє їх". Роберт Шуман. І справді, дуже гармонічна людина. Він любив весь Всесвіт.
 
Він любив мандрувати і насолоджуватися красою Світу. Ми це чуємо в його творах. Сонячним жовтнем 1830 року він вирушив у подорож Італією, яка тривала майже рік. Композитор відвідав Венеції, Рим, Неаполь, острів Капрі, Флоренцію  і Мілан. Як ви вважаєте, достатньо було вражень для створення " Італійської" симфонії? Моріс Равель. "Болеро". Саме те, що нас сьогодні заворожує, Равель вважав недоліком свого твору! Він вважав композицію достатньо монотонною, тому що єдиним різноманіттям в музиці було крещендо  всього оркестру!
 
Однак, джерелом натхнення для композитора послужив...завод. Пристрасть до індустріальних пейзажів він мав завжди, - навіть мандруючи на яхті по Бельгії він захоплювався видовищем величезного сталеливарного заводу - "цілим містом труб". Неподалік від дома під Парижем, придбаним Равелем, також знаходився завод, і під час прогулянок композитор вказував на нього друзям. " Ось завод з " Болеро". Композитору уявлялося, як біля стін заводу працівники, виходячи з будівлі, один за одним приєднуються до танцю. Максим ШАДЬКО є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів.
 
Серед них Міжнародний конкурс юних піаністів Володимира Крайнєва (2004, Україна – ІІ премія), Міжнародний конкурс Night in Madrid (2014, Іспанія – І премія), Міжнародний конкурс пам’яті Бориса Лятошинського (2014, Франція – спеціальний приз), Перший відкритий конкурс «Харківські асамблеї» (2016, Україна – І премія), Київський міжнародний фортепіанний конкурс (2018, Україна – ІІ премія), Фортепіанний конкурс Franz Liszt Center (2021, Іспанія – ІІ премія).
 
У 2013 та 2014 роках музикант був співорганізатором Міжнародного фестивалю для молодих композиторів та виконавців «Дні нової музики у Харкові / Days of new music in Kharkiv». Максим Шадько неодноразово виступав як соліст разом із Національним симфонічним оркестром України, Харківським філармонічним оркестром, Академічним симфонічним оркестром Львівської національної філармонії, Молодіжним симфонічним оркестром «Слобожанський». Від 2023 року піаніст є солістом Національної філармонії України.
 
Піаніст постійно бере участь у майстер-класах професорів Дмітрія Алєксєєва, Павла Гілілова, Сергія Едельмана, Вольфганга Манца, Джуліано Мацоканте, Льва Наточенного, Мілани Чернявської, а також у майстер-класах Музичної академії Фридерика Шопена. У 2020 році був відібраний особисто маестро Мюрреєм Перайю до участі у його майстер класі, який організувало авторитетне музичне видавництво G. Henle до 250-річчя з дня народження Людвіга ван Бетховена. Від 2018 року отримує грантову підтримку від фонду VERE MUSIC FUND.
 
Партнер концерту-Благодійний фонд VERE MUSIC FUND. Благодійний фонд VERE MUSIC FUND  надає українським музикантам гранти для участі в міжнародних конкурсах та майстер-класах, підтримує музичні конкурси в Україні, а також реалізує фестивальні проєкти та освітні ініціативи.

Придбати квиток на Симфонічний концерт можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Симфонічний концерт відбудеться 17 травня 2024, 18:00, п’ятниця в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

10 травня, 18:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 200 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 210
19 травня, 18:00
Дніпро Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана ціна: від 150 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 209

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"