Вистава «Тваринні інстинкти»

У продажу залишилось 65 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 350 грн
Тривалість
01:30
Без антракту
Бронь На касу
72
години
16+
Українською мовою

Про подію

Жанр: трилер на 1 дію. «Тваринні інстинкти» – вистава за пʼєсою «Звірині історії» американського драматурга світового рівня Дона Нігро, майстра гротеску, абсурду та іронії. Вистава грається при зачиненій завісі! Усі ми перебуваємо у психологічній пастці цивілізації.

Мама, няня або будь-хто інший з дитинства втовкмачували нам, що життя прекрасне, що людина прекрасна, що добро завжди перемагає зло, а «сірий вовк» ніколи тебе не вхопить. Та коли ми стикаємось з мерзенністю реальності, ми просто не віримо в неї… цього не може бути… Мамам слід було навчати, що «сірий вовк» найчастіше зовсім поруч і виглядає точнісінько як ми з Вами!

Вітаємо Вас у нашій химерній гардеробній, де серед тисяч костюмів є істоти, які керуються своїми природними інстинктами!

Придбати квиток на Вистава «Тваринні інстинкти» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Тваринні інстинкти» відбудеться 17 травня 2024, 18:00, п’ятниця в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"