Вистава «Мадам Рубінштейн»

У продажу залишилось 133 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 150 грн
Тривалість
02:30
З антрактом
Бронь На касу
72
години
16+
Українською мовою

Про подію

За п’єсою австралійського драматурга Джона Місто (John Misto). Жанр: історія легендарного успіху на 2 дії. Це реальна історія життя неймовірної жінки, справжньої легенди косметології , всесвітньо відомої Хелени Рубінштейн. «Немає некрасивих жінок, є ліниві!» – любила повторювати вона.
 
Наполеглива, харизматична та ексцентрична, Хелена самостійно досягла визнання, вигадуючи нові косметичні продукти та постійно вдосконалюючи свої винаходи, створивши справжню імперію краси. Але що стояло за цим приголомшливим тріумфом? Жінка, яка стала символом прагнення кожної панночки бути красивою та щасливою у коханні… Чи стала вона сама коханою та щасливою?
 
Дружба та ненависть, кохання та зрада, злети та падіння – приходьте і ми разом привідкриємо секрети успіху справжньої королеви краси.

Придбати квиток на Вистава «Мадам Рубінштейн» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Мадам Рубінштейн» відбудеться 18 травня 2024, 16:00, субота в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"