Театралізоване музичне лазер-шоу «CRAZY NEW YEAR»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Новорічні дива тривають! З чого ж все почалося в нашій загадковій історії?.. У Лапландії, в чарівній країні мрій, містер і місіс Клаус готуються до Нового року. Клауси разом з ельфами старанно пакують подаруночки для дітей усього світу. Їм допомагає ельфійка Торен, найвідповідальніша з усіх ельфів. Але! Несподівано в гості навідується хитрий містер Крю.

Він вимагає видати йому всі подарунки. Господарі, звичайно ж, відмовляються: подарунки ж для малечі, яка на них з нетерпінням чекає! Отже, підлий та підступний містер Крю вирішує зірвати їхні плани зі святкування Нового року. Він підмовляє бешкетунів ельфів переробити свято на свій лад. Ельфи, звісно ж, погоджуються, і тут все починає йти шкереберть… То чи буде свято врятоване?

Чи отримають дітлахи по всьому світу свої довгоочікувані подарунки?І чи буде покараний Містер Крю? Про це, наші любі діточки, а також їх матусі, татусі, бабусі та дідусі обов’язково дізнаються з цієї неймовірно цікавої новорічної історії! А ще на вас чекає класна розважальна програма під крейзі-ялинкою з танцями, піснями, іграми, конкурсами та міні-дискотекою від «Джем Сі»!

Отже, у філармонії буде весело,дотепно та надзвичайно яскраво! Це треба бачити! До зустрічі у новорічній залі! Режисер-постановник: Михайло КОЛИВАНОВ.

Придбати квиток на Театралізоване музичне лазер-шоу «CRAZY NEW YEAR» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Театралізоване музичне лазер-шоу «CRAZY NEW YEAR» відбудеться 7 січня 2024, 15:00, неділя в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.