Лазерне шоу-вистава «Кульбаба»

3 березня 2024, 15:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія
До
3 років
Включно
Безкоштовно
На руках
Українською мовою

Про подію

Шоу-вистава «Кульбаба» це перфоманс сьогодення України. Мовою рухів, піснею, мовою театрального перфомансу з поєднанням лазерних сучасних технологій і лед екрану артисти донесуть до глядача свій погляд на сьогодення. Назва вистави має алегоричне значення. Кульбаба - це образно виражений персонаж з глибоким змістом.

Рослина з міцним корінням, яка має велику жагу до життя, її топчуть, але вона всерівно зростає, пробиваючись крізь асфальт. Юні артисти розкажуть про все те, що закарбовано в наших серцях, про свої переживання, про біль, про життя, про свої мрії, про надію, про радість, про любов, про силу і квітучість України. Учасники перфомансу - кращі талановиті діти України.

Володарі Гран-прі, фіналісти шоу «Україна має талант», фіналісти шоу «Česko Slovensko má talent», шоу «Lietuvos Talentai». Юні артисти з Запоріжжя, Кривого Рогу та з Дніпра. Також переселенці з тимчасово окупованих територій подарують Вам незабутні враження від своїх талантів.

        
  

Придбати квиток на Лазерне шоу-вистава «Кульбаба» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Лазерне шоу-вистава «Кульбаба» відбудеться 3 березня 2024, 15:00, неділя в КДЦ на Єрмолової. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.