TVORCHI. Тур «Heart of Steel»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

TVORCHI продовжують свій перший тур містами України Heart of Steel! Вони потужно представили Україну у Великій Британії на «Євробаченні», де заспівали про сталеві серця українців для 200 мільйонів телеглядачів. TVORCHI називають головним відкриттям молодої української сцени, а їхні треки звучать як на масштабних фестивалях, так і на домашніх вечірках.
 
Кожен із чотирьох альбомів артистів посідав перше місце головного музичного чарту України, а самі вони володіють нагородами «Група року», «Альбом року», «Концертне шоу року» за безпрецедентне шоу на Київському велотреку та інших. Номер TVORCHI на Євробаченні назвали найстильнішим, а глядачі віддали їм почесне 4 місце серед усіх учасників.
 
Артистам вдалося не лише гідно уявити країну, дати сотні інтерв'ю про війну в Україні всім світовим медіа, а й зібрати під час конкурсу понад 12 мільйонів гривень на покупку інкубаторів, щоб серця недоношених малюків, що народжуються під час війни, билися. Виконання цієї місії TVORCHI планують продовжити у турі Україною.
 
Тур TVORCHI Heart of Steel – це подяка всім українцям за підтримку один одного, сталеву волю та серця, за допомогою яких сьогодні кожен бореться на своєму місці. На концертах пролунають усі хіти артистів, серед яких: «Не танцюю», «Believe», «Мова тіла», «Bonfire» та нові треки. Приходь насолодитися якісною українською музикою!

Придбати квиток на TVORCHI. Тур «Heart of Steel» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

TVORCHI. Тур «Heart of Steel» відбудеться 28 жовтня 2023, 18:00, субота в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.